Nutriční hodnoty (Brambory pečené se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 8 642 kJ / 2 066 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
| Tuky | 166,28 g |
| – nasycené | 71,20 g |
| – nenasycené | 88,81 g |
| –– mononenasycené | 72,01 g |
| –– polynenasycené | 16,80 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 16,97 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 105,10 g |
| – cukry | 6,72 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 100-150 g 100-150 g větších škvarků | Škvarky | 125 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic roztopeného sádla | Sádlo vepřové | 67.5 g |
| sůl | Sůl mořská |