Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řezy Sto let)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 975 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny89,14 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,44 g
Tuky122,25 g
– nasycené33,82 g
– nenasycené68,30 g
–– mononenasycené28,76 g
–– polynenasycené39,54 g
––– omega 30,78 g
Vláknina31,35 g
Cholesterol 896 mg
Sodík 918 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy145,99 g
– cukry53,94 g
––– laktóza17,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 středně velké dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 zarovnaná lžíce cukru moučka Cukr bílý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 2 najemno nastrouhané vařené a vystydlé brambory Brambor zimní 100 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
4 4 zarovnané lžíce solamylu Bramborový škrob
2-3 lžíce 2-3 lžíce jahodového džemu Marmeláda jahodová 37.5 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
120 ml 120 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 120 ml
2 2 zarovnané lžíce cukru moučka Cukr bílý
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 zarovnaná lžíce solamylu Bramborový škrob
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
150 g 150 g máku Mák modrý 150 g
250 g 250 g měkkého tvarohu (ve vaničce) Tvaroh polotučný 250 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 2 zarovnané lžíce cukru moučka Cukr bílý
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.