Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v bylinkové cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 084 kJ /
976 kcal
Bílkoviny161,56 g
– z toho živočišné bílkoviny157,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky24,56 g
– nasycené5,98 g
– nenasycené12,35 g
–– mononenasycené10,28 g
–– polynenasycené2,07 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,94 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 410 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy24,30 g
– cukry12,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřového masa (plec, krkovice...) Vepřová kýta 750 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
rozmarýn snítka snítka Rozmarýn sušený
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
vývar nebo černé pivo na podlévání Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.