Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v bylinkové cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 084 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 24,56 g |
– nasycené | 5,98 g |
– nenasycené | 12,35 g |
–– mononenasycené | 10,28 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,94 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 12,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřového masa (plec, krkovice...) | Vepřová kýta | 750 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
rozmarýn snítka snítka | Rozmarýn sušený | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
vývar nebo černé pivo na podlévání | Vývar hovězí |