Nutriční hodnoty (Dušené vepřové v bylinkové cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 084 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 24,56 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 12,35 g |
| –– mononenasycené | 10,28 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 14,94 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 410 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 12,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového masa (plec, krkovice...) | Vepřová kýta | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| rozmarýn snítka snítka | Rozmarýn sušený | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| vývar nebo černé pivo na podlévání | Vývar hovězí |