Nutriční hodnoty (Vepřové maso v cuketové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 788 kJ / 1 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,86 g |
Tuky | 56,44 g |
– nasycené | 21,04 g |
– nenasycené | 27,79 g |
–– mononenasycené | 23,06 g |
–– polynenasycené | 4,73 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 534 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 28,40 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece (nebo krkovice) | Vepřová plec | 600 g |
250 g 250 g cukety | Cuketa čerstvá | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar (nebo bujón s vodou) | Vývar masový |