Nutriční hodnoty (Žebírka na zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 7 986 kJ / 1 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,02 g |
Tuky | 151,78 g |
– nasycené | 49,99 g |
– nenasycené | 77,97 g |
–– mononenasycené | 63,74 g |
–– polynenasycené | 14,23 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 21,05 g |
Cholesterol | 192 mg |
Sodík | 4,99 g |
Sůl | 12,20 g |
Sacharidy | 64,36 g |
– cukry | 54,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1 kg 1 kg vepřových žebírek | Vepřová žebra | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý nebo drcený kmín, paprika... | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
450-500 g 450-500 g okapaného kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 475 g |
70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
cca 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice, nebo dle chuti | Cukr bílý | 25 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 g 60 g moravské slaniny nebo česnekového boku | Špek | 60 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |