Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebírka na zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 986 kJ /
1 909 kcal
Bílkoviny63,12 g
– z toho živočišné bílkoviny52,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,02 g
Tuky151,78 g
– nasycené49,99 g
– nenasycené77,97 g
–– mononenasycené63,74 g
–– polynenasycené14,23 g
––– omega 30,46 g
Vláknina21,05 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 4,99 g
Sůl12,20 g
Sacharidy64,36 g
– cukry54,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg vepřových žebírek Vepřová žebra 1000 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý nebo drcený kmín, paprika... Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
450-500 g 450-500 g okapaného kysané zelí Zelí bílé kvašené 475 g
70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
cca 1 lžíce 1 lžíce cukru krupice, nebo dle chuti Cukr bílý 25 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
60 g 60 g moravské slaniny nebo česnekového boku Špek 60 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.