Nutriční hodnoty (Vrstvený aspik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 415 kJ / 4 640 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 245,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 387,56 g |
| – nasycené | 57,53 g |
| – nenasycené | 286,09 g |
| –– mononenasycené | 96,81 g |
| –– polynenasycené | 189,28 g |
| ––– omega 3 | 4,22 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 2,71 g |
| Sodík | 10,20 g |
| Sůl | 24,59 g |
| Sacharidy | 34,10 g |
| – cukry | 8,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 sklenice 2 sklenice Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 200 g 200 g kvalitní šunky (krájené na jemné plátky) | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 150 g 150 g šunky v celku | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 400 ml 400 ml majonézy | Majonéza | 400 g |
| 120 g 120 g práškové želatiny | Želatina vepřová | 120 g |
| kvasný ocet | Ocet lihový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový |