Chleba – brynzovníček

cathleen Kuchařka: cathleen

Domácí pekárna 0 názorů

Suroviny

balíček brynzy (125 g)
malý bílý jogurt (150 g)
200 ml vody
lžička cukru
2 rovné lžičky soli
lžíce dobrého oleje
2 lžičky kmínu
80 g žitné celozrnné mouky
70 g pšeničné celozrnné mouky
330 g hladké mouky
30 g pšeničných klíčků
10 g droždí
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, suché (brynzu nalámeme do tekutin) a zapneme program Základní (Klasik).

  2. Hotový chlebík z formy vyklepeme a necháme vychladnout na mřížce.

Poznámka

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Chleba – brynzovníček

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: slunickovy chleba

Zapomněl/a jsem heslo