Nutriční hodnoty (Zapečené brambory (těstoviny) s kapustovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 923 kJ / 2 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,96 g |
| Tuky | 100,34 g |
| – nasycené | 29,85 g |
| – nenasycené | 54,10 g |
| –– mononenasycené | 42,30 g |
| –– polynenasycené | 11,80 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 43,90 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 923 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 207,55 g |
| – cukry | 30,75 g |
| ––– laktóza | 2,45 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 1 kg 1 kg vařených brambor nebo těstovin | Brambor zimní | 1000 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 400 - 500 g 400 - 500 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 450 g |
| 400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku, dle chuti | ||
| 100 g 100 g anglické nebo moravské slaniny, prorostlější | ||
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| muškátový květ dle chuti | Muškát květ sušený | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |