Nutriční hodnoty (Salát s fenyklem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
| Tuky | 21,23 g |
| – nasycené | 2,91 g |
| – nenasycené | 18,24 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,21 g |
| – cukry | 11,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 zralá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| srdíčko fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 2 2 hrsti lístků červené řepy + chmýří na ozdobu | Červená řepa čerstvá | |
| 2 KL 2 KL medové hořčice | ||
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| šťáva z poloviny citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl a pepř dle chuti | Pepř černý |