Nutriční hodnoty (Perník na hrnečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 772 kJ / 4 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,50 g |
Tuky | 151,56 g |
– nasycené | 17,32 g |
– nenasycené | 124,75 g |
–– mononenasycené | 85,55 g |
–– polynenasycené | 39,20 g |
––– omega 3 | 10,78 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 109 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 632,70 g |
– cukry | 276,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 1 a 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |