Nutriční hodnoty (Řízky marinované v mléce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 307 kJ / 1 268 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 45,02 g |
– nasycené | 14,03 g |
– nenasycené | 20,54 g |
–– mononenasycené | 17,12 g |
–– polynenasycené | 3,42 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 3,97 g |
Sůl | 9,62 g |
Sacharidy | 33,40 g |
– cukry | 29,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřového masa (krkovice, kýta) | Vepřová kýta | 700 g |
500 ml 500 ml mléka (ne nízkotučné) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej nebo sádlo na smažení | Olej řepkový |