Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v košilce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 923 kJ / 2 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
| Tuky | 111,17 g |
| – nasycené | 61,30 g |
| – nenasycené | 41,50 g |
| –– mononenasycené | 34,58 g |
| –– polynenasycené | 6,92 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 16,97 g |
| Cholesterol | 2,74 g |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 168,58 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 187.5 g |
| 20 plátků 20 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |