Nutriční hodnoty (Halušky se čtyřmi druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 528 kJ / 1 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 104,75 g |
| – nasycené | 62,45 g |
| – nenasycené | 40,50 g |
| –– mononenasycené | 35,27 g |
| –– polynenasycené | 5,23 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 5,28 g |
| Sůl | 13,20 g |
| Sacharidy | 92,43 g |
| – cukry | 7,38 g |
| ––– laktóza | 4,98 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g Slovenské halušky tradiční (v prášku) | Halušky | 250 g |
| 2 balení 2 balení sýru Apetito | Sýr tavený | |
| 100 g 100 g sýru Niva | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 80 g 80 g nastrouhané goudy | Gouda 45% t. v s. | 80 g |
| 50 g 50 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 50 g |