Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduché těstoviny

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

23. 8. 2009 21:02

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

31. 8. 2015 06:32

chocolate: A on snad někdo říká, že tenhle recept pochází z Itálie? :-S Těstoviny vařily už naše babičky a pra...., a rozhodně si nemysleli, že vaří italské jídlo. Spíš bych se vsadila, že o italské kuchyni neměli ani zdání! Domácí nudle se podávali například ke svíčkové a jaká to byla lahoda! Bylo to české a nikdo pořád nekafral, že Ital by těstoviny jako přílohu k masu nedal. Tak nedal, no a co?

chocolate chocolate

30. 8. 2015 20:48

hosta:Asi tak;-).Nejsem ketchup nazi a eidam mam v lednici porad, moje holky si to take obcas prdnou na spagety, ale nehrajeme si na autentickou Itosku;-).
Ja kecup miluju:-K.
Tyhle testoviny jsou prima chaluparska rychlovka, urcite chutna, nemam namitek..ale s italskou kuchyni to ma pramalo spolecneho.

hosta hosta

30. 8. 2015 20:44

chocolate::-D:-D:-D - případně odhalit anonymitu svého nicku:-D

chocolate chocolate

30. 8. 2015 20:36

BooBista:Tak hlavne, ze se umite pochvalit:-D.Mozna by to v te nadutosti chtelo oprasit i ty svetove nazvy-Hilton atd...a pak soupat nohama.
Osobne nemam nic proti kecupu a eidamu, ale do italske kuchyne opravdu nepatri.

casino casino

30. 8. 2015 19:37

Dajda:
Italové a kečup na těstoviny?
Jj, i v Itálii se asi najdou černé ovce;-) já je zatím nepotkal...
No, třeba si ale mysleli, že ony bramboráky jsou jakési nepodařené hranolky...:-D

Dajda Dajda

30. 8. 2015 08:17

BooBista: Mně přijde, že tu existuje taková protikečupová hysterie. Italové by si prý nikdy nedali na těstoviny kečup! Češi "barbaři" ano. Můj kamarád studoval před pár léty v Pise a usmažil svým italským spolužákům české bramboráky. A hádejte, co si na ně italští gurmáni nalili. No ano, kečup:-! To se zase pro změnu ježí chlupy nám, údajně gurmánským barbarům.:-O Víte, tyhle neregistrované přispěvatele není třeba brát vážně ....

BooBista

29. 8. 2015 22:44

Moje řeč Dajdo. Taky umím vařit perfektně od omáček, přes saláty až po zvěřinu páč mám tchána myslivce a taky jsem si vyšperkoval lasagne k dokonakosti takovým spůsobem, že je po mně některé návštěvy vyžadují anebo je na návštevách taky musím dělat... Ale přesně jak říkáš... někdy prostě není čas na složité vyvařování a taková jednoduchá rychlovka je taky výborná když víš jak na to. Ale co my zmůžeme proti všem těm Michelinským kuchařům na těchto stránkách, kteří se skrývají za anonymitou svého nicku a určitě všichni vyvářujou v Hiltnu nebo tak... A jestli se Vám nafoukancům nelíbí ze tam je kečup, tak držte klapačky, šoupejte nohama, hleďte si svého a nekritizujte, když beztak sami nic neumíte :-D

Dajda Dajda

29. 8. 2015 19:49

BooBista: Umím těstovinové omáčky rajčatové, masové i smetanové, můj majsterštyk jsou lasagne. Když si ale někdy potřebuji rychle uvařit něco k obědu jen pro sebe, klidně si dám špagety, jak se dělaly za socialismu, jen tak posypané sýrem (třeba i eidamem), polité máslem a pokapané kečupem. Ne každý den je posvícení a chuť složitě vyvářet. :yes:

magdalenka magdalenka

29. 8. 2015 14:03

BooBista::-D:-D:-D

BooBista

29. 8. 2015 12:49

Nechápu ty negace. Když se nechce do obchodu a vše je po ruce, je to ideální volba. Rychlé, chutné a jednoduché, přesně jak je psáno v názvu. A komu se nelíbí kečup nebo něco jiného,tak ať to nevaří a laskavě se zdrží komentářů a hledí di svého. Kritizovat umí každý, tak tedy i já teď kritizuji kritiky...a recept chválím!

Dana

27. 2. 2015 15:47

Nějakej přízemní ne???:no:

BooBista

28. 1. 2014 22:30

nečekal jsem moc ale na nákup se nechtělo a vše bylo po ruce... nakonec VELMI příjemné překvapení. vážně chutné. vynechal jsem žampióny ale každý podle své chuti.

endy

26. 1. 2013 12:57

kečup a vepřovka? Vás by do kuchyně vůbec neměli pouštět,to se dá brát jako obecné ohrožení.

Lucie

11. 1. 2013 11:31

A to se dá aj jest?:-O:-)):-)):-)):-)):-D:-D:-D:-D

jára

9. 12. 2010 19:50

To musí být dobrej šplocht :-((:-((

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jednoduché recepty recepty jednoduche těstoviny s vepřovou konzervou recepty z těstovin kolinka s veprovou konzervou jednoduchá jídla recepty jednoduché jídla jednoducha jidla jednoduchý recept jednoduche jidlo recepty na těstoviny těstovinová jídla recepty na jednoduchá jídla vepřová konzerva s těstovinami recept z testovin rýchlé a jednoduché těstoviny jednoduché recepty s těstovinami testoviny recepty jednoduchý recepty jidla z testovin

Suroviny: těstoviny, maso vepřové ve vlastní šťávě, kečup sladký, sůl, pepř, rajče, paprika, kukuřice, hrášek, cuketa, žampióny

TopRecepty.cz

Jednoduché těstoviny

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L8Vg