Jednoduché těstoviny

Joyss Kuchař: Joyss

Doba přípravy: 40 min Těstoviny 17 názorů

Suroviny

testoviny (vrtule,kolínka, makarony, špagety)
konzerva vepřové maso ve vlastní šťávě
kečup
sůl
pepř
a dále co se doma najde:
rajčata
paprika
kukuřice
hrášek
cuketa
žampiony to je vše co jsem použila ja
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme těstoviny v osolené vodě dle návodu.

  2. Vyklopíme maso z konzervy (nedávám ani rosol, ani sádlo) trochu ho pomačkáme na menší kousky, přidáme tak lžíci kečupu a dusíme.

  3. Postupně přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, rajčata na menší měsíčky, žampiony na plátky.

  4. Poté masovou směs smícháme s těstovinami a podáváme. Je možné posypat strouhaným sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Jednoduché těstoviny

  • Dajda Dajda

    chocolate: A on snad někdo říká, že tenhle recept pochází z Itálie? :-S Těstoviny vařily už naše babičky a pra...., a rozhodně si nemysleli, že vaří italské jídlo. Spíš bych se vsadila, že o italské kuchyni neměli ani zdání! Domácí nudle se podávali například ke svíčkové a jaká to byla lahoda! Bylo to české a nikdo pořád nekafral, že Ital by těstoviny jako přílohu k masu nedal. Tak nedal, no a co?

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    hosta:Asi tak;-).Nejsem ketchup nazi a eidam mam v lednici porad, moje holky si to take obcas prdnou na spagety, ale nehrajeme si na autentickou Itosku;-).
    Ja kecup miluju:-K.
    Tyhle testoviny jsou prima chaluparska rychlovka, urcite chutna, nemam namitek..ale s italskou kuchyni to ma pramalo spolecneho.

    Odpovědět

  • hosta hosta(moderátorka)

    chocolate::-D:-D:-D - případně odhalit anonymitu svého nicku:-D

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    BooBista:Tak hlavne, ze se umite pochvalit:-D.Mozna by to v te nadutosti chtelo oprasit i ty svetove nazvy-Hilton atd...a pak soupat nohama.
    Osobne nemam nic proti kecupu a eidamu, ale do italske kuchyne opravdu nepatri.

    Odpovědět

  • casino casino

    Dajda:
    Italové a kečup na těstoviny?
    Jj, i v Itálii se asi najdou černé ovce;-) já je zatím nepotkal...
    No, třeba si ale mysleli, že ony bramboráky jsou jakési nepodařené hranolky...:-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    BooBista: Mně přijde, že tu existuje taková protikečupová hysterie. Italové by si prý nikdy nedali na těstoviny kečup! Češi "barbaři" ano. Můj kamarád studoval před pár léty v Pise a usmažil svým italským spolužákům české bramboráky. A hádejte, co si na ně italští gurmáni nalili. No ano, kečup:-! To se zase pro změnu ježí chlupy nám, údajně gurmánským barbarům.:-O Víte, tyhle neregistrované přispěvatele není třeba brát vážně ....

    Odpovědět

  • BooBista BooBista

    Moje řeč Dajdo. Taky umím vařit perfektně od omáček, přes saláty až po zvěřinu páč mám tchána myslivce a taky jsem si vyšperkoval lasagne k dokonakosti takovým spůsobem, že je po mně některé návštěvy vyžadují anebo je na návštevách taky musím dělat... Ale přesně jak říkáš... někdy prostě není čas na složité vyvařování a taková jednoduchá rychlovka je taky výborná když víš jak na to. Ale co my zmůžeme proti všem těm Michelinským kuchařům na těchto stránkách, kteří se skrývají za anonymitou svého nicku a určitě všichni vyvářujou v Hiltnu nebo tak... A jestli se Vám nafoukancům nelíbí ze tam je kečup, tak držte klapačky, šoupejte nohama, hleďte si svého a nekritizujte, když beztak sami nic neumíte :-D

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    BooBista: Umím těstovinové omáčky rajčatové, masové i smetanové, můj majsterštyk jsou lasagne. Když si ale někdy potřebuji rychle uvařit něco k obědu jen pro sebe, klidně si dám špagety, jak se dělaly za socialismu, jen tak posypané sýrem (třeba i eidamem), polité máslem a pokapané kečupem. Ne každý den je posvícení a chuť složitě vyvářet. :yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    BooBista::-D:-D:-D

    Odpovědět

  • BooBista BooBista

    Nechápu ty negace. Když se nechce do obchodu a vše je po ruce, je to ideální volba. Rychlé, chutné a jednoduché, přesně jak je psáno v názvu. A komu se nelíbí kečup nebo něco jiného,tak ať to nevaří a laskavě se zdrží komentářů a hledí di svého. Kritizovat umí každý, tak tedy i já teď kritizuji kritiky...a recept chválím!

    Odpovědět

  • Dana Dana(neregistrovaná)

    Nějakej přízemní ne???:no:

    Odpovědět

  • BooBista BooBista

    nečekal jsem moc ale na nákup se nechtělo a vše bylo po ruce... nakonec VELMI příjemné překvapení. vážně chutné. vynechal jsem žampióny ale každý podle své chuti.

    Odpovědět

  • endy endy(neregistrovaný)

    kečup a vepřovka? Vás by do kuchyně vůbec neměli pouštět,to se dá brát jako obecné ohrožení.

    Odpovědět

  • Lucie Lucie(neregistrovaný)

    A to se dá aj jest?:-O:-)):-)):-)):-)):-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • jára jára(neregistrovaná)

    To musí být dobrej šplocht :-((:-((

    Odpovědět

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jednoduché recepty recepty jednoduche recepty z těstovin kolinka s veprovou konzervou jednoduchá jídla recepty těstoviny s vepřovou konzervou jednoduché jídla jednoduchý recept jednoducha jidla jednoduche jidlo recepty na těstoviny těstovinová jídla recepty na jednoduchá jídla vepřová konzerva s těstovinami recept z testovin rýchlé a jednoduché těstoviny testoviny recepty jednoduchý recepty jidla z testovin rychle a jednoduche jidlo

Zapomněl/a jsem heslo