Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 500 kJ / 2 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,72 g |
| Tuky | 125,94 g |
| – nasycené | 32,17 g |
| – nenasycené | 82,30 g |
| –– mononenasycené | 56,93 g |
| –– polynenasycené | 25,37 g |
| ––– omega 3 | 1,78 g |
| Vláknina | 20,90 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 655 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 396,43 g |
| – cukry | 215,13 g |
| ––– laktóza | 6,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
| 150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
| 1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 50 g 50 g rozpuštěné Hery na pokapání | Margarín | 50 g |
| 1 1 skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový |