Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 16 283 kJ / 3 892 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 119,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,32 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g | 
| Tuky | 166,63 g | 
| – nasycené | 94,94 g | 
| – nenasycené | 59,85 g | 
| –– mononenasycené | 51,41 g | 
| –– polynenasycené | 8,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,90 g | 
| Vláknina | 9,40 g | 
| Cholesterol | 1,21 g | 
| Sodík | 652 mg | 
| Sůl | 1,80 g | 
| Sacharidy | 442,12 g | 
| – cukry | 195,40 g | 
| ––– laktóza | 19,12 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g | 
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 140 g 140 g másla (nebo jiného tuku na pečení) | Máslo kravské | 140 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 bílek na potření vyváleného těsta na plechu | Vaječný bílek | 33 g | 
| 500 g 500 g tvarohu ve vaničce (nebo kostce) | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 60 g 60 g moučkového cukru ( podle potřeby) | Cukr bílý | 60 g | 
| 1 1 vanilkový pudink v prášku | Puding v prášku | 40 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 1 velký broskvový kompot - 820 g (budeme potřebovat i 250 ml nálevu) | Broskev zavařená | 
 
	