Nutriční hodnoty (Játrovo-jablečné ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
| Tuky | 69,08 g |
| – nasycené | 33,40 g |
| – nenasycené | 34,42 g |
| –– mononenasycené | 28,92 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 18,16 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,23 g |
| Sacharidy | 59,56 g |
| – cukry | 48,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 kuřecích jater | Játra kuřecí | |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 80 g 80 g uzené slaniny | Špek | 80 g |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička maizeny (Solamyl) | Škrob kukuřičný | 5 g |