Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrovo-jablečné ražniči)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 824 kJ /
914 kcal
Bílkoviny6,23 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,43 g
Tuky69,08 g
– nasycené33,40 g
– nenasycené34,42 g
–– mononenasycené28,92 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,20 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,30 g
Sůl3,23 g
Sacharidy59,56 g
– cukry48,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 kuřecích jater Játra kuřecí
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
80 g 80 g uzené slaniny Špek 80 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička maizeny (Solamyl) Škrob kukuřičný 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.