Nutriční hodnoty (Játrovo-jablečné ražniči)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 824 kJ / 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,43 g |
Tuky | 69,08 g |
– nasycené | 33,40 g |
– nenasycené | 34,42 g |
–– mononenasycené | 28,92 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 59,56 g |
– cukry | 48,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 kuřecích jater | Játra kuřecí | |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
80 g 80 g uzené slaniny | Špek | 80 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička maizeny (Solamyl) | Škrob kukuřičný | 5 g |