Nutriční hodnoty (Klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 329 781 kJ / 78 819 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4 960,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4 930,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,24 g |
| Tuky | 6 482,00 g |
| – nasycené | 1 791,00 g |
| – nenasycené | 3 338,00 g |
| –– mononenasycené | 2 743,00 g |
| –– polynenasycené | 595,00 g |
| ––– omega 3 | 34,00 g |
| Vláknina | 71,20 g |
| Cholesterol | 17,00 g |
| Sodík | 219,31 g |
| Sůl | 538,00 g |
| Sacharidy | 152,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 kg 20 kg bůčku | Vepřový bok | 20000 g |
| 10 kg 10 kg jehněčího masa | Jehněčí kýta | 10000 g |
| 3 3 kmíny mleté Vitana | Kmín | |
| 4 4 pepře mleté Vitana | Pepř černý | 4 g |
| 3 3 papriky sladké Vitana | Paprika červená sušená | |
| 5 5 paprik pálivých Vitana | Paprika bílá čerstvá | |
| 50 dkg 50 dkg soli - podle chuti | Sůl mořská | 500 g |
| 50 dkg 50 dkg česneku | Česnek čerstvý | 500 g |