Nutriční hodnoty (Ježek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 621 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,14 g |
| Tuky | 0,85 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,43 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,17 g |
| – cukry | 25,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| sušenky | Sušenka | |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
| párátka |