Nutriční hodnoty (Holandské řízky - odlehčené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 760 kJ / 2 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 191,40 g |
| – nasycené | 68,15 g |
| – nenasycené | 90,47 g |
| –– mononenasycené | 74,75 g |
| –– polynenasycené | 15,72 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 386 mg |
| Sodík | 1,24 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 34,45 g |
| – cukry | 11,65 g |
| ––– laktóza | 10,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 150 g 150 g uvařených brambor (cca 2 střední) | Brambor zimní | 150 g |
| 150 g 150 g sýru Gouda | Gouda 45% t. v s. | 150 g |
| 100 ml 100 ml studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |