Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 165 kJ /
1 712 kcal
Bílkoviny57,65 g
– z toho živočišné bílkoviny28,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,08 g
Tuky72,07 g
– nasycené40,91 g
– nenasycené28,37 g
–– mononenasycené22,61 g
–– polynenasycené5,76 g
––– omega 30,36 g
Vláknina43,33 g
Cholesterol 746 mg
Sodík 1,27 g
Sůl2,68 g
Sacharidy186,67 g
– cukry25,32 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 řapík 1 řapík řapíkatého celeru Celer řapíkatý 500 g
15 cm 15 cm pórku Pórek čerstvý
2 hrsti 2 hrsti hrášku Hrášek zelený
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
sůl a čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
čerstvý libeček Libeček čerstvý
petržel Petržel kořenová čerstvá
100 g 100 g krátkých nudlí do polévky Těstoviny pšeničné 100 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
100 g 100 g vepřových jater Játra vepřová 100 g
100 g 100 g strouhánky Strouhanka pšeničná 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.