Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s játrovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 165 kJ / 1 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,08 g |
Tuky | 72,07 g |
– nasycené | 40,91 g |
– nenasycené | 28,37 g |
–– mononenasycené | 22,61 g |
–– polynenasycené | 5,76 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 43,33 g |
Cholesterol | 746 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 186,67 g |
– cukry | 25,32 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 řapík 1 řapík řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 500 g |
15 cm 15 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 hrsti 2 hrsti hrášku | Hrášek zelený | |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
sůl a čerstvě namletý pepř | Pepř černý mletý | |
čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
100 g 100 g krátkých nudlí do polévky | Těstoviny pšeničné | 100 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
100 g 100 g vepřových jater | Játra vepřová | 100 g |
100 g 100 g strouhánky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |