Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vdolky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min

45 min (45 min příprava, + doba kynutí)

14. 11. 2009 15:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota16 476 kJ / 3 938 kcal
Bílkoviny83,36 g
Tuky228,87 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol533 mg
Sodík304 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy378,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Výborná příloha ke gulášové,drštkové a nebo hrachové polévce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Kristýna

11. 4. 2017 21:38

:-8:-8

jana

4. 8. 2015 19:46

Recept jsem dnes vyzkousela. kvasek i testo vykynulo a po upeceni vubec nebyly nadejchany spis naopak, vevnitr jakoby zdrcly,drobivy. vdolky jsem delala presne podle receptu,poradi nekdo cim by to mohlo byt?

Michaela Medkova

12. 5. 2015 18:06

MajaV: Díky za fotečku :-Ka s tím sýrem, to je dobrý nápad:yes:

MajaV

12. 5. 2015 17:45

Jsou vynikající:yes:, dovolila jsem si přidat fotku, část jich synovi sypu místo mákem strouhaným sýrem:-)

Michaela Medkova

14. 3. 2015 17:53

MajaV:Díky,jsem ráda, že chutnalo celé rodince:-));-)

MajaV

12. 3. 2015 20:59

Dneska upečeny a hned také rodinkou snědeny;-):-)), jsou opravdu výborné:yes:

Michaela Medkova

13. 6. 2014 11:26

Jana:Ahoj, to je super:yes:, jsem ráda, že se povedly a chutnaly;-)my je máme taky moc rádi

Jana

13. 6. 2014 11:13

Ahoj dnes jsem dělala poprvý vdolky a našla jsem tento recept.. jednoduchý, rychlý, paráda :yes:... jen jsem mléko ani olej neodměřovala..všechno podle oka :-)) chutnalo! :-)

Michaela Medkova

15. 5. 2014 11:56

Hanča: děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že chutnalo.;-):-K Taky někdy udělám houstičky, je to taková změna;-)

Hanča

15. 5. 2014 09:04

vdolečky výborné. Peču ráda a ráda zkouším nové, takže když říkám super, je to super ;-)
Někdo se tu ptal, proč kostka droždí, když na půl kg mouky se dává kostky půl. To je sice pravda, ale do kynutých věcí, jako jsou buchty, vdolky, nebo houskové knedlíky či vánočka dávám také kostku celou (na půl kg mouky), ono to je pak víc nakynuté a oprvdu to chuťově není znát.
Ještě jedna poznámečka. Mám dvě děti a ty o vdolky jako takové (bochánky) dvakrát nestojí, zato když s nich zapletu housky, tak se po nich jen zapráší :-D

Michaela Medkova

15. 1. 2014 12:11

ALENA: Děkuji za vyzkoušení rcp a jsem ráda, že chutnalo.;-)

ALENA

15. 1. 2014 12:07

Opravdu vyborné a můžu říct neměla sem vejce,tak sem do těsta vejce nedala a potřela maslem a byli ještě lepší,doma se po nich jen zaprášilo a to vždy dělám dvojdávku :-) opravdu vyborné

Michaela Medkova

3. 1. 2014 17:20

ester:vdolky peču na 180°,asi tak 20 min., to se pozná podle vzhledu, přesně jsem nikdy nesledovala a nebo se taky do nich dá píchnout špejlí;-)

ester

3. 1. 2014 13:31

prosím, prosím, na kolik stupňů a jak dlouho pečete???

Michaela Medkova

26. 9. 2013 15:00

Mikous:Děkuji za vyzkoušení receptu, jsem ráda, že chutnalo.;-)
Je mi líto, že vdolky nevyšly tak, jak by měly, ale bohužel Vám neporadím, mě se to ještě nestalo. Možná by poradily některé zkušenější kuchařky.:-/

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vdolky vdolky s mákem vdolky recept vdolky jednoduché recept na vdolky slané vdolky recept na vdolky slané s mákem vdolky do trouby slane vdolky recept vdolky s mákem recept vdolky k čočce vdolky bez kynutí slané vdolky k polévce vdolky k mrkvi vdolek recept na slané vdolky vdolky recept jednoduché vdolky z trouby recept vdolky sypánky

Suroviny: mouka hladká, olej, mléko, droždí, vejce, sůl, mák, kvásek

TopRecepty.cz

Vdolky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zvB5