Nutriční hodnoty (Kapří salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 221,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g | 
| Tuky | 201,20 g | 
| – nasycené | 29,05 g | 
| – nenasycené | 149,04 g | 
| –– mononenasycené | 51,59 g | 
| –– polynenasycené | 97,45 g | 
| ––– omega 3 | 2,20 g | 
| Vláknina | 26,40 g | 
| Cholesterol | 673 mg | 
| Sodík | 26,35 g | 
| Sůl | 65,50 g | 
| Sacharidy | 43,65 g | 
| – cukry | 27,78 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kapřího masa z hřbetní části a ocasu | Vepřová kýta | 1000 g | 
| 60 g 60 g soli | Sůl mořská | 60 g | 
| 3/4 láhve 3/4 láhve octa | Ocet lihový | |
| 3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 9 9 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 24 kuliček 24 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 210 ml 210 ml majonézy | Majonéza | 210 g | 
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 15 g 15 g hrášku ve sladkoslaném nálevu | Hrášek zelený | 15 g |