Nutriční hodnoty (Kapří salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 135 kJ / 2 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,50 g |
Tuky | 201,20 g |
– nasycené | 29,05 g |
– nenasycené | 149,04 g |
–– mononenasycené | 51,59 g |
–– polynenasycené | 97,45 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 26,40 g |
Cholesterol | 673 mg |
Sodík | 26,35 g |
Sůl | 65,50 g |
Sacharidy | 43,65 g |
– cukry | 27,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kapřího masa z hřbetní části a ocasu | Vepřová kýta | 1000 g |
60 g 60 g soli | Sůl mořská | 60 g |
3/4 láhve 3/4 láhve octa | Ocet lihový | |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
9 9 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
24 kuliček 24 kuliček nového koření | Nové koření | |
210 ml 210 ml majonézy | Majonéza | 210 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
15 g 15 g hrášku ve sladkoslaném nálevu | Hrášek zelený | 15 g |