Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s paprikou a tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 345 kJ / 1 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,05 g |
Tuky | 122,28 g |
– nasycené | 20,87 g |
– nenasycené | 92,50 g |
–– mononenasycené | 36,94 g |
–– polynenasycené | 55,56 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 12,58 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 7,58 g |
Sůl | 18,85 g |
Sacharidy | 117,02 g |
– cukry | 28,42 g |
––– laktóza | 2,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g špaget | Špagety pšeničné | 125 g |
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
225 g 225 g tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | 225 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
250 g 250 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 250 g |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
50 g 50 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 50 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce pažitky (nadrobno pokrájené) | Pažitka čerstvá | 30 g |