Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 182 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,27 g |
Tuky | 8,25 g |
– nasycené | 2,16 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 1,35 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 58,98 g |
– cukry | 5,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g tresky nebo jiné ryby bez kůže a kostí | Treska filet | 200 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru čerstvě nastrouhaného | Zázvor sušený | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
koření dle chuti, nemusí být | Pepř černý |