Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí krokety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 182 kJ /
522 kcal
Bílkoviny48,95 g
– z toho živočišné bílkoviny39,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky8,25 g
– nasycené2,16 g
– nenasycené3,95 g
–– mononenasycené2,60 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,24 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy58,98 g
– cukry5,46 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vařených brambor Brambor zimní 200 g
200 g 200 g tresky nebo jiné ryby bez kůže a kostí Treska filet 200 g
1 1 větší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžička 1 lžička zázvoru čerstvě nastrouhaného Zázvor sušený 7 g
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř mletý Pepř bílý mletý
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
olej na smažení Olej řepkový
koření dle chuti, nemusí být Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.