Nutriční hodnoty (Bramborovo-rybí krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 182 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,27 g |
| Tuky | 8,25 g |
| – nasycené | 2,16 g |
| – nenasycené | 3,95 g |
| –– mononenasycené | 2,60 g |
| –– polynenasycené | 1,35 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 333 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 58,98 g |
| – cukry | 5,46 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 200 g 200 g tresky nebo jiné ryby bez kůže a kostí | Treska filet | 200 g |
| 1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru čerstvě nastrouhaného | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř mletý | Pepř bílý mletý | |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| koření dle chuti, nemusí být | Pepř černý |