Nutriční hodnoty (Přírodní plátek s přelivem, nejen z fenyklu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 116 kJ / 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 129 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,00 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 plátky 3 plátky krkovičky bez kosti nebo drůbežích řízků... | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 g 200 g fenyklu | Fenykl hlíza | 200 g |
| 50 g 50 g krájených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 50 g |
| olej z naložených sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 100 g 100 g nebo Paloučku, Lučiny nebo žervé... | ||
| 5-6 5-6 lžic bílého vína | Víno bílé suché | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |