Cizrnová bublanina
V tomto receptu najdeme netradiční zpracování oblíbené bublaniny. Její těsto obohatí cizrna, která je vhodnou luštěninou pro pečení sladkých moučníků. Zvláčněno je také tvarohem. Ovoce k ozdobení pak volíme podle sezony a naší chuti.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW57Y
Moje poznámka
Cizrnová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW57Y
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 6 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 8 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 8 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 5 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 6 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 6 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 7 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 7 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 7 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 7 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 7 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 7 hodinami
Suroviny:
vejce,
cizrna,
cukr krystal,
olej,
tvaroh,
mouka hladká,
kypřící prášek,
ovoce
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.