Nutriční hodnoty (Jogurtová bábovka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 933 kJ / 2 852 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,26 g |
| Tuky | 130,07 g |
| – nasycené | 14,47 g |
| – nenasycené | 102,96 g |
| –– mononenasycené | 72,35 g |
| –– polynenasycené | 30,61 g |
| ––– omega 3 | 8,52 g |
| Vláknina | 10,14 g |
| Cholesterol | 797 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,72 g |
| Sacharidy | 354,35 g |
| – cukry | 198,19 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 150-200 g 150-200 g cukru krupice (podle chuti) | Cukr bílý | 175 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |