Nutriční hodnoty (Hovězí guláš na český způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 965 kJ / 1 904 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 313,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 303,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,81 g |
| Tuky | 20,60 g |
| – nasycené | 8,75 g |
| – nenasycené | 9,44 g |
| –– mononenasycené | 8,26 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 1,65 g |
| Sůl | 4,05 g |
| Sacharidy | 90,95 g |
| – cukry | 47,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg hovězího kližky | Hovězí kližka | 1500 g |
| 4-5 4-5 větších cibulí | Cibule čerstvá | 315 g |
| 5 lžiček 5 lžiček polévkového tekutého koření | Pepř černý | 25 g |
| rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| 3 PL 3 PL kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| 0,3 l 0,3 l tmavého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 300.00001192092896 ml |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 brambora na zahuštění | Brambor zimní | 50 g |