Nutriční hodnoty (Zelňáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 615 kJ / 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 56,12 g |
| – nasycené | 27,94 g |
| – nenasycené | 23,60 g |
| –– mononenasycené | 11,70 g |
| –– polynenasycené | 11,90 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 14,00 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 5,84 g |
| Sůl | 14,42 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 g 200 g uzeniny (nebo uzeného masa) | Párek vepřový | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| polohrubá mouka (dle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |