Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s broskví 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 773 kJ / 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
| Tuky | 6,62 g |
| – nasycené | 1,83 g |
| – nenasycené | 3,98 g |
| –– mononenasycené | 2,22 g |
| –– polynenasycené | 1,76 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 772 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 14,04 g |
| – cukry | 7,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| 1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| uvařené těstoviny (nemusí být) | Těstoviny pšeničné |