Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 164 kJ /
2 907 kcal
Bílkoviny81,61 g
– z toho živočišné bílkoviny32,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,10 g
Tuky107,23 g
– nasycené37,54 g
– nenasycené54,39 g
–– mononenasycené25,48 g
–– polynenasycené28,92 g
––– omega 34,20 g
Vláknina44,30 g
Cholesterol 915 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy381,78 g
– cukry85,96 g
––– laktóza9,22 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 ml 180 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 180 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2-3 lžíce 2-3 lžíce třtinového cukru(nebo 50g cukru)
citronová kůra z jednoho citronu Citronová kúra čerstvá
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g celozrnné špaldové mouky jemně mleté Mouka špaldová celozrnná hladká 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
2 lžičky 2 lžičky droždí Dr Oetker Droždí pekařské lisované 10 g
50 g 50 g sekaných rozinek namočených v rumu Rozinky 50 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.