Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 050 kJ /
2 163 kcal
Bílkoviny42,11 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,75 g
Tuky77,82 g
– nasycené8,41 g
– nenasycené61,60 g
–– mononenasycené43,70 g
–– polynenasycené17,91 g
––– omega 34,98 g
Vláknina14,10 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy317,00 g
– cukry149,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g očištěné dýně Dýně čerstvá 250 g
140 g 140 g cukru krupice Cukr bílý 140 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
220 g 220 g polohrubé mouky (dle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 220 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
kakao Kakao prášek
nasekané ořechy Vlašské ořechy
strouhaný kokos Kokos strouhaný
marmeláda (nebo džem, povidla) Marmeláda jahodová
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.