Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový pudink s mangovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 926 kJ /
2 611 kcal
Bílkoviny70,78 g
– z toho živočišné bílkoviny56,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky136,35 g
– nasycené73,26 g
– nenasycené50,74 g
–– mononenasycené44,00 g
–– polynenasycené6,74 g
––– omega 30,56 g
Vláknina3,80 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 491 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy273,37 g
– cukry119,30 g
––– laktóza49,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g rýže Rýže bílá 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
najemno nastrouhaná kůra s citronu Citrón čerstvý
1 svitek 1 svitek skořicové kůry Skořice ceylonská
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
špetka špetka soli Sůl mořská
kokosový cukr Cukr kokosový
1 1 zralé mango Mango čerstvé
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml
špetka špetka solamylu Bramborový škrob
lžíce lžíce smetany Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.