Nutriční hodnoty (Mrkvový koláč s tvarohovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 238 kJ / 3 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,48 g |
Tuky | 131,86 g |
– nasycené | 72,42 g |
– nenasycené | 49,04 g |
–– mononenasycené | 40,89 g |
–– polynenasycené | 8,15 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 18,45 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 738 mg |
Sůl | 2,29 g |
Sacharidy | 432,23 g |
– cukry | 155,73 g |
––– laktóza | 9,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 15 g |
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3 lžíce 3 lžíce vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
šťáva z poloviny citrónu | Šťáva z citrónu |