Nutriční hodnoty (Bílá fazolová polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 857 kJ / 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 9,10 g |
– nasycené | 5,74 g |
– nenasycené | 3,23 g |
–– mononenasycené | 1,10 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 17,53 g |
– cukry | 11,10 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1000 ml |
1 1 kuřecí klobása se sýrem | Klobása | |
1 konzerva 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
½ l žíce žíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |