Nutriční hodnoty (Bílá fazolová polévka s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 857 kJ / 205 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 9,10 g |
| – nasycené | 5,74 g |
| – nenasycené | 3,23 g |
| –– mononenasycené | 1,10 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 6 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 17,53 g |
| – cukry | 11,10 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l uzeného vývaru | Vývar vepřový | 1000 ml |
| 1 1 kuřecí klobása se sýrem | Klobása | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| ½ l žíce žíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |