Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlá kedlubnová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 306 kJ /
312 kcal
Bílkoviny8,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,71 g
Tuky16,96 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené5,94 g
–– mononenasycené5,26 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,07 g
Vláknina11,10 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 83 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy25,46 g
– cukry15,06 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
vývar (nebo voda) Vývar masový
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.