Nutriční hodnoty (Rychlá kedlubnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 306 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,71 g |
Tuky | 16,96 g |
– nasycené | 10,68 g |
– nenasycené | 5,94 g |
–– mononenasycené | 5,26 g |
–– polynenasycené | 0,68 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 83 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,46 g |
– cukry | 15,06 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |