Nutriční hodnoty (Rychlá kedlubnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 306 kJ / 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,71 g |
| Tuky | 16,96 g |
| – nasycené | 10,68 g |
| – nenasycené | 5,94 g |
| –– mononenasycené | 5,26 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 25,46 g |
| – cukry | 15,06 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |