Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
Tuky | 219,37 g |
– nasycené | 37,45 g |
– nenasycené | 161,36 g |
–– mononenasycené | 116,40 g |
–– polynenasycené | 44,96 g |
––– omega 3 | 12,93 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 439,41 g |
– cukry | 181,71 g |
––– laktóza | 15,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 220 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
100 g 100 g cukru Demerara | Cukr bílý | 100 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
10 lžic 10 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
500 g 500 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
vanilkový cukr (není nutný) | Cukr vanilkový | |
olej a polohrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá |