Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina se zakysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 272 kJ / 4 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
| Tuky | 219,37 g |
| – nasycené | 37,45 g |
| – nenasycené | 161,36 g |
| –– mononenasycené | 116,40 g |
| –– polynenasycené | 44,96 g |
| ––– omega 3 | 12,93 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 1,74 g |
| Sacharidy | 439,41 g |
| – cukry | 181,71 g |
| ––– laktóza | 15,71 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 220 g 220 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 220 ml |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 100 g 100 g cukru Demerara | Cukr bílý | 100 g |
| 150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
| 10 lžic 10 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 500 g 500 g vypeckovaných třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| vanilkový cukr (není nutný) | Cukr vanilkový | |
| olej a polohrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá |