Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňová bublanina se zakysanou smetanou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 272 kJ /
4 128 kcal
Bílkoviny89,32 g
– z toho živočišné bílkoviny54,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,66 g
Tuky219,37 g
– nasycené37,45 g
– nenasycené161,36 g
–– mononenasycené116,40 g
–– polynenasycené44,96 g
––– omega 312,93 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 713 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy439,41 g
– cukry181,71 g
––– laktóza15,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 220 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
100 g 100 g cukru Demerara Cukr bílý 100 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
10 lžic 10 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
500 g 500 g vypeckovaných třešní Třešně čerstvé 500 g
vanilkový cukr (není nutný) Cukr vanilkový
olej a polohrubá mouka na vymazání a vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.