Nutriční hodnoty (Krůtí filé s paprikou, kari-pomerančovým bulgurem a jogurtovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 189 kJ / 1 957 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,57 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,17 g | 
| Tuky | 91,99 g | 
| – nasycené | 13,63 g | 
| – nenasycené | 77,46 g | 
| –– mononenasycené | 65,43 g | 
| –– polynenasycené | 12,04 g | 
| ––– omega 3 | 0,44 g | 
| Vláknina | 28,66 g | 
| Cholesterol | 213 mg | 
| Sodík | 340 mg | 
| Sůl | 0,63 g | 
| Sacharidy | 175,61 g | 
| – cukry | 17,96 g | 
| ––– laktóza | 7,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 330 g 330 g krůtí filé | Treska filet | 330 g | 
| 150 g 150 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml | 
| 15 g 15 g petrzelove nate | Petržel nať čerstvá | 15 g | 
| 200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g | 
| 6 g 6 g kari | Kari | 6 g | 
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý | |
| 90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |