Nutriční hodnoty (Krůtí filé s paprikou, kari-pomerančovým bulgurem a jogurtovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 189 kJ / 1 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,17 g |
Tuky | 91,99 g |
– nasycené | 13,63 g |
– nenasycené | 77,46 g |
–– mononenasycené | 65,43 g |
–– polynenasycené | 12,04 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 28,66 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 175,61 g |
– cukry | 17,96 g |
––– laktóza | 7,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g krůtí filé | Treska filet | 330 g |
150 g 150 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
15 g 15 g petrzelove nate | Petržel nať čerstvá | 15 g |
200 g 200 g bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
6 g 6 g kari | Kari | 6 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepr | Pepř černý | |
90 ml 90 ml olivového oleje | Olej olivový | 90 ml |