Nutriční hodnoty (Babiččin rybí salát s majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 369 kJ / 88 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 0,44 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,18 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 16,05 g |
| – cukry | 10,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| filet z půlky půlky kapra bez kůže (mohou být i cejni nebo i filé) | Kapr | |
| sůl, mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kousíček másla | Máslo kravské | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 1 středně velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 8 8 celých pepřů | Pepř černý | |
| 1-2 PL 1-2 PL octu | Ocet lihový | 22.5 ml |
| 1,5-2 dl 1,5-2 dl vody | Voda | 175 ml |
| větší sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| trochu trochu nakládaných červených kapií | Paprika červená čerstvá | |
| majonéza podle chuti a potřeby | Majonéza |