Nutriční hodnoty (Plátky vepřové kýty na tymiánu s fazolkami a karotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 695 kJ / 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 9,45 g |
| – nasycené | 5,55 g |
| – nenasycené | 3,80 g |
| –– mononenasycené | 3,10 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 12,50 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 8,46 g |
| – cukry | 8,43 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 250 g 250 g fazolek ( čerstvých nebo mražených ) | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 2 2 karotky | Mrkev čerstvá | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| několik větviček větviček tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička chilli pasty | Chilli omáčka | 5 ml |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce studeného másla | Máslo kravské | 10 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |