Nutriční hodnoty (Voňavé česnekové telecí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 736 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
Tuky | 5,16 g |
– nasycené | 0,44 g |
– nenasycené | 4,37 g |
–– mononenasycené | 3,04 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 26,30 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky telecího masa | Telecí kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 PL 1 PL kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
šťáva z hovězího masoxu | Bujón hovězí | |
olej | Olej řepkový | |
Pažitka | Pažitka čerstvá |