Nutriční hodnoty (Uzeninový rychlo guláš s kapií a okurkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 326 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,79 g |
| Tuky | 1,75 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 1,09 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 13,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
| – cukry | 21,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uzeniny, měla jsem točený z udírny | ||
| 1 1 čerstvá kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2-3 2-3 nakládané okurky (podle velikosti) | Okurka polní zavařená | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| lžíce lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli sušené | Chilli paprička sušená |