Nutriční hodnoty (Vepřové s hruškou a Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
| Tuky | 32,63 g |
| – nasycené | 20,10 g |
| – nenasycené | 10,02 g |
| –– mononenasycené | 8,86 g |
| –– polynenasycené | 1,15 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,37 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 30,77 g |
| – cukry | 24,52 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-350 g 300-350 g vepřového masa: plec, kýta nebo kotleta | ||
| 250 g 250 g očištěné hrušky | Hruška čerstvá | 250 g |
| 120 g 120 g Hermelínu, Camembertu nebo Olmínu | Camembert | 120 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |