Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 098 kJ /
740 kcal
Bílkoviny114,60 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,60 g
Tuky17,20 g
– nasycené4,21 g
– nenasycené8,82 g
–– mononenasycené6,92 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,05 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,00 g
– cukry12,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (libovější bůček nebo raději plecko) Vepřová kýta 500 g
1 1 velká nebo 2 menší cibule
500-700 g 500-700 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 600 g
sádlo (nebo olej) pod maso i pod zelí Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sladká paprika + špetka špetka pálivé papriky (lze vynechat) Paprika červená sušená
trochu trochu kmínu Kmín
smetana + polohrubá mouka na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.