Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbové rizoto od Habrďáka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie14 187 kJ /
3 391 kcal
Bílkoviny76,09 g
– z toho živočišné bílkoviny34,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,29 g
Tuky149,29 g
– nasycené95,41 g
– nenasycené53,25 g
–– mononenasycené47,18 g
–– polynenasycené6,08 g
––– omega 30,57 g
Vláknina38,64 g
Cholesterol 473 mg
Sodík 1,60 g
Sůl3,87 g
Sacharidy381,30 g
– cukry36,52 g
––– laktóza10,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hub (čerstvých, nebo sušených) Hřib čerstvý 300 g
150 g 150 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
200-300 ml 200-300 ml bílého vína Víno bílé suché 250 ml
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
400 g 400 g rýže Rýže bílá 400 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru (může být i z kostky) Vývar zeleninový 1500 ml
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.