Nutriční hodnoty (Kapustovo-bramborová polévka s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 257 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,43 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 4,98 g |
– nenasycené | 3,49 g |
–– mononenasycené | 0,91 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 19,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 107 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,03 g |
– cukry | 19,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 200 g |
200 g 200 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g mletého vepřového nebo míchaného masa | ||
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
cca 1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
petrželová nať nebo celerová | Petržel nať čerstvá |