Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustovo-bramborová polévka s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 257 kJ /
539 kcal
Bílkoviny21,10 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,43 g
Tuky8,90 g
– nasycené4,98 g
– nenasycené3,49 g
–– mononenasycené0,91 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,38 g
Vláknina19,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy86,03 g
– cukry19,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 200 g
200 g 200 g oloupaných brambor Brambor zimní 200 g
200 g 200 g mletého vepřového nebo míchaného masa
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
cca 1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
petrželová nať nebo celerová Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.