Můj bořšč

Suroviny

10 dkg mleté maso
1 cibule
sůl
hlávkové zelí
2 brambory
červená řepa sterilovaná
ocet
cukr

Postup přípravy receptu

  1. Orestujeme cibulku na kostičky, na to dáme mleté maso, osolíme a po chvilce přidáme nakrájené zelí, necháme vařit, k poloměkkému zelí přidáme nakrájené brambory.

  2. Přidáme řepu na kostičky, necháme vařit, aby to bylo všechno měkké a slabě zahustíme, dochutíme podle chuti cukr, ocet. Nahoru dáme šlehačku, ale nemusí být, je to dobré i bez ní.

Komentáře k receptu Můj bořšč

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: bořšč polevky polévky recepty boršč recept můj dietní boršč rezepty zdeňka pohlrajcha bořšč zahustíme recept na boršč podle zdeňka pohlrajcha rychly boršč pravý ruský boršč podle pohlrajcha dobry borsc recept ruský boršč recept polévka recept