Nutriční hodnoty (Batátový krém s Lučinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 258 kJ / 62 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,97 g |
Tuky | 0,52 g |
– nasycené | 0,23 g |
– nenasycené | 0,21 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 11,05 g |
– cukry | 4,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké batáty | Batáty neloupané | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kl 1 kl kari pasty (používám žlutou) | Curry pasta | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
chilli vločky - kdo má rád | Chilli paprička sušená | |
1 1 Lučina (100g) | Lučina 70% t.v s. | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé | |
pražené arašídy | Arašídy solené | |
arašídové máslo | Máslo arašídové |