Nutriční hodnoty (Kukuřičná polévka s batátem a petrželí - pro nejmenší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 683 kJ / 3 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,39 g |
Tuky | 49,81 g |
– nasycené | 12,32 g |
– nenasycené | 35,33 g |
–– mononenasycené | 14,60 g |
–– polynenasycené | 20,73 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 31,10 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 8,80 g |
Sacharidy | 569,79 g |
– cukry | 78,90 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 750 g |
1/2 1/2 batátu | Batáty neloupané | |
hrst hrst nastrouhané petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 KL 2 KL ghí | Ghí | 10 g |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
cca 130 ml 130 ml ovesné smetany | Smetana ovesná | 130 ml |
sůl | Sůl mořská | |
jarní cibulka na ozdobu | Cibulka jarní čerstvá |